Alla inlägg under september 2011

Av Maria - 8 september 2011 23:26

såja.

då har höstern å vinterns härliga tid med snor, pappersnäsdukar, nässpray som konsumeras i mängder och trötta ögonlock som hänger till knäna börjat. Jahapp. Kul. Vad hände med sommaren?! Den kröp ner under täcket å försvann!

Har känt i några dagar att det varit nåt skit på gång i kroppen. Har känt mig trött å hängig. Har nyst å hostat..men de har lixom inte brutit ut. 

Men idag kom det tydligen. Febern smög sig på när jag sov å slog till med ett basebollträ när jag vaknade! Bam! Kände mej helt jäkla mörbultad när jag vaknade, men jag kravlade mej ur sängen, gick ut i stallet å släppte ut hästarna. Det gick faktiskt riktigt bra. Va lite nervös eftersom det va första gången och jag hade blivit varnad för att den ena hästen va lite stissig å kunde skutta lite. Men jag tog helt enkelt ett stadigt grepp i grimman, såg till att jag hade koll på henne å sen va de lugna puckar. Tror redan nu jag hittat favoriterna i Shrekor (vet inte alls hur han stavar..) och Frazze. Shrekor e en gammal travar-fabror som e lugn som en filbunke men nyfiken och gosig. Frazze är gårdens lilla shettis som ser ut som ett litet troll! Han e verkligen en liten charmknutte som garanterat får vem som helst å smälta! Sen e de Isa å Silvia. Isa e en skäck som jag tror va nån blandras-historia å Silvia e en irländare som e lite stissig. Isa verkar åxå jäkligt mysig å charmig. Lugn å trevlig. De e bara silvia som har lite nerver utanpå men det är faktiskt en viss charm med det åxå så jag tror jag kommer gilla henne åxå. :) Det är iaf ett skitmysigt stall, väldigt hemtrevligt och lugnt. Välstädat och organiserat. Hoppas att jag får börja vara där lite nu när jag blir frisk å jag har tid. Ska iaf få börja köra och ev rida lilla Frazze. :) haha. Kan bli kul! Ska bli skitskoj å få börja köra igen! :D Ska ta med mej Martin ut om det går, för det saknar jag! Brukade ju ha med mej Fredrik ut när jag körde den lilla shettisen i växjö. :) Är så jäkla mysigt! Å så ska jag deffinitivt ta med mej flisan ut på en runda! Å lite picknick, nån fin höstdag UTAN REGN! :)

Men först å främst så ska jag bli frisk tänkte jag. Ska ju på utställning på söndag så då får jag inte va sjuk.

Sen e de planeringskonferens med avdelningsstyrelsen i Åhus tisdag-torsdag nästa vecka. Ska bli så jäkla spännande! Sen att de kommer bli jäkligt tufft å sitta i 3 dagar från morgon till kväll å prata ekonomi å planering för ett helt år vad avdelningen ska pyssla med, men de får de väl bara vara då helt enkelt. :) 


Nähepp. Inget annat intressant att komma med så..

Får väl sätta mej i morgon å uppdatera om mitt liv. Lite bilder på lägenheten kanske? :D

nu: behöver jag gå på toa! ihhhhhhh....


bye!

Av Maria - 7 september 2011 00:02

Jag tänker mest bara berätta att jag lever. :) Flytten har inneburit en del tekniska bekymmer såsom bortfall av tv-kanaler och internet. Men nu börjar saker och ting ordna till sig så vi har fått igång alla tv-kanaler, internet funkar väl sådär men det är iaf tillräckligt så man kan surfa runt lite. :)

Lägenheten är UNDERBAR! Förvisso fortfarande ganska stökig å med grejjer överallt men den kommer bli så sjukt galet helt perfekt när vi e klara så jag kommer ALDRIG vilja flytta härifrån. 

Nina och Rikard som vi hyr av e så jäkla trevliga å jag tror utan tvekan att det kommer bli supernajs att bo här med dom. 

Kunde helt enkelt inte bli bättre just nu.


Har varit lite fnurrigt på tråden med mannen men det börjar åxå ordna upp sig. Har varit lite gnabbigt, mest troligt för att vi båda varit trötta och haft mycket att tänka på. Men det känns som det vänder nu när även allt annat börjar falla på plats.


Har varit hundvakt åt farbror Junior en vecka nu men i morgon får lilleman åka hem. Kommer bli tomt utan snarknisse men ska bli lite lite mysigt å få mysa själv med offi igen. :) Men jag tror verkligen offi har trivts med sällskapet för dom har busat och verkar haft väldigt roligt ihop iaf. 


Nähe. Upp mitt i ottan i morgon för de e dax för avtalskonferens på sundsgården. 


Sov gott mina vänner!

Presentation


Liten. Envis. Och ganska jävlig!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards